Thursday, July 28, 2011

kecik..renek..katik..rendang..??

hadoi...masalah betol la dengan perkataan kecik nie...naik fobia cik ella dibuatnya...
tengok bukan main excited nk cerita sampai bagi salam pun lupa..
assalamualaikum and gud morning to all readers..
hoh..dh mcm introduction presentation BI tadi jek..eh bkn tadi la..semalam.. lupa pulak jam dh pukul 3 pagi... igtkan baru kul 10 tadi.. ok just straight to the point.. cik ella mengaku yg cik ella ada masalah ketinggian..
tp as we know banyak lagi org yg renek nie kan...yang lagi katik pn ada..huhuh.. tp knpa cik ella yg slalu kene?? kecik sgt ke cik ella nie??? tau la perangai cik ella sedikit mcm budak-budak tp xkan la smpai semua org call me BUDAK KECIK.. hey i already 20 ok..dh boleh kawin dh..huh.. ini sgt tidak adil.. skit-skit kecik..
masa interview semalam boleh pulak lecturer tu ckp cmnie

"eh awk nie..nmpk je kecik tapi selera besar"

hmm nk buat mcm mne kn.. dh dijadikan mcm nie.. redha je la..
lagipn skng nie ramai perempuan yg pendek so xheran la kn... 
umo dh 20 la wei mne boleh tinggi dh..smpai ke tua t cik ella cenggini jugak.. 

ok.. kuiz untuk hari nie..ce teka berapa tinggi cik ella..spe yg dpt teka dengan tepat akan memengangi percutian 3 hari 2 mlm ke rumah sendiri..hahahha

jawab le cepat!!!

^_^






2 comments:

niera said...

hai cik ella..kita sama rendah tp niera lagi rendah la rasanya..tp x pe..cik ella comel..heee~
kita punya tinggi 144 je..rasanya tinggi cik ella 150 kot.. :)

ADEEYA said...

Hihi tak tahu tunggi sebab tk pernah jumpa :D tp kalau kecik mesti antara 145 - 152 kan kan :D