Sunday, July 24, 2011

perempuan suka tayang pakwe tapi lelaki suka sorok awek.. kenapa??

assalamualaikum...

xtau nk taip apa dh... cik ella dh ketandusan idea nk berbelog nie.. tajuk kt atas tu muncul bila cik ella online facebook tadi..sempat lagi dia online.. tak tau la dia online kt mne..
bila online bkn nk balas komen ke apa ke..komen mmber dia boleh plk balas...
kita nie selagi boleh la setiap kali online post kt wall dia la... komen status dia la...
kalo boleh semua status dia kita nk LIKE.. nk canang kat semua orang dia dh ada awek..
tapi lelaki lain pulak...kalo boleh selagi mau awek tu nk disorok... huhuhuh... sedihnye..
mungkin sebab kita nie burok kot...
saya ni buruk ke awk??
saya post kt wall awk..awk xbalas pn.. =(
sedih tau..
kena suruh baru la komen =(
mungkin awk xske org tau saya nie awek awk kn..
xpe la =( 
saya tacing nie..




p/s: tak semua perempuan ske tayang pakwe.. *_*


4 comments:

amnie azmira said...

sokong tajuk entry nih..sya pon baru terpikir..hee ^^

Cik Bell said...

hahaha! saya pun takde jwpn utk itu..

n.i.k said...

follow back dak bru ni http://mysyazwanie.blogspot.com hehe

Noorul Amera Adnan said...

yup setuju. sampai ada sekali tuh dia delete status tu bila sy komen. huh sungguh rsa terhina :(