Friday, June 17, 2011

att to my follower

assalamualaikum...

cik ella nk bgtau korang yang dah folo cik ella nie.. ad sesetengah yg cik ella xdapat nk folo blik sbb ble cik ella bkak id korang kat shoutbox cik ella tue yg kluar shoutbox tu balik.. i dont know why..
cik ella cri kt pic folower tu pn ada sesetengah yg xde link blog.. soo i dont know how to trace ur blog..  sapa yg berkenaan sila tingglkn link kt komen ye ^_^
sapa yg blom folo tu kalo nk folo boleh jgak =D cik ella akan folo blik...




p/s: i dont like a liar..be honest k..

4 comments:

spider_gurl86 said...

salam cik ella tak kisah la cik ella dah follow ke tak asalkan sme2 saling wat lawatan hehehe

She's Gee said...

penah gak ade org mrh tak folow dye balik. camne nak trace balik law dye tak tggal link.......

kt shoutmix? ade yg tipu kdg2.... ops?

cucu umie said...

biaselah kdng2 diorng xletak link yg btol..hehe

p/s; ayie follow blog nie..

cik ella said...

spider: heheh btol2 trafix yg pnting kn=D
gee: tau xpe..tu yg wt entry cmnie..heheh
ayie: btol2 btw thanks ayie..